Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση | Τετάρτη 18/10/2023

Αγαπητοί Γονείς,

σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών του Προτύπου Λυκείου Αναβρύτων, την Τετάρτη 11/10/2023 και ώρα 18:00, στον χώρο του σχολείου, με θέματα:

Απολογισμός δράσεων προηγούμενου έτους
Ενημέρωση για τη δωρεάν μετακίνηση μαθητών
Ενημέρωση για θέματα υποδομών/ κτιριακά
Δωρεές Συλλόγου στο Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων
Προγραμματισμός δράσεων εντός & εκτός σχολικής μονάδας
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας (συμμετοχή του 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών), η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 στις 18:00, στην αίθουσα Ιφιγένεια του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) -εντός κτήματος Συγγρού, δίπλα στο parking, από την είσοδο επί της Λ. Κηφισίας.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής σας. Μπορείτε επίσης να καταθέσετε τη συνδρομή σας στο ακόλουθο ΙΒΑΝ, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του/ της μαθητή/-τριας.

ΙΒΑΝ: GR68 0140 1210 1210 0231 0057 383 | Τράπεζα: Alpha Bank | Δικαιούχος: Πλειώνη Αικατερίνη του Λεωνίδα

Η παρουσία αλλά και η ενεργή συμμετοχή σας δεν είναι απλά σημαντική, αλλά κρίνεται απαραίτητη, με δεδομένο ότι όλοι θέλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας και το σχολείο, και να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα. Θα χαρούμε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς και να ακούσουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας για το πώς θα μπορέσουμε να σταθούμε στο πλευρό τους με τον καλύτερο τρόπο.

 

Για διευκόλυνση όλων των γονέων είθισται να πραγματοποιείται η επαναληπτική Γ.Σ.,
ήτοι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 18:00 στην αίθουσα Ιφιγένεια του ΙΓΕ.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών του Προτύπου Λυκείου Αναβρύτων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης