Πάμε θέατρο; | Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών

Αγαπητοί γονείς,

Το θρυλικό έργο «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών» του Τομ Σούλμαν, παρουσιάζεται από 4 Οκτωβρίου στο θέατρο Βρετάνια, σε θεατρική διασκευή του ίδιου του «οσκαρικού» συγγραφέα και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Ο Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύει το ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν και ο Σπύρος Τσεκούρας αυτόν του τραγικού πατέρα κ. Πέρι. Μαζί τους – το πιο σημαντικό – οι μαθητές, ο πυρήνας δηλαδή του έργου που απαρτίζεται από έναν επίλεκτο θίασο ταλαντούχων ηθοποιών της νέας γενιάς.

 

«Δεν διαβάζουμε ή γράφουμε ποίηση για να δείξουμε εκκεντρικοί! Διαβάζουμε και γράφουμε ποίηση, επειδή ανήκουμε στο ανθρώπινο γένος και το ανθρώπινο γένος ξεχειλίζει από πάθος! Η ιατρική, η νομική, η διοίκηση επιχειρήσεων – ναι, αυτά είναι σεβαστά επαγγέλματα, απαραίτητα για να συνεχίζεται η ζωή… Η ποίηση, όμως, ο ρομαντισμός, η ομορφιά, ο έρωτας! –αυτά είναι που μας κρατάνε στη ζωή»!

 

 Ο κύκλος των χαμένων ποιητών πληροφορίες για την παράσταση – Athinorama.gr

Προγραμματίζουμε να απολαύσουμε μαζί αυτή την παράσταση.

Ημέρα: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα: 18.00 μ.μ.

Τόπος: Θέατρο Βρετάνια

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 7

Τηλέφωνο: 210.32.21.579

Τιμή Ομαδικού Εισιτηρίου: 16 € (αντί των 20€/25 €)

[* εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 30 ατόμων]

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα καταβληθεί απευθείας στα ταμεία του θεάτρου.

Προκειμένου να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τις θέσεις, σας παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

https://forms.gle/7dRqjPKgJ7jzVQMC9

Μετά την εκπνοή της προθεσμίας, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης ή αλλαγής στον αριθμό των ατόμων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί μας.

Ευχαριστούμε.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης