Πάμε για σκι Παρνασσό ; ;

Αγαπητοί γονείς,

 

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου μας, διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή για σκι στον Παρνασσό την στην ημερομηνία και στο κόστος που αναγράφονται στο email που σάς έχουμε αποστείλει.

 

Περιγραφή εξόρμησης (με την επιφύλαξη απρόοπτων καθυστερήσεων):

Αναχώρηση στις 06:00΄ από το Γενικό Λύκειο Αναβρύτων.

Άφιξη στο Λιβάδι Παρνασσού γύρω στις 09:00΄– 09:30΄ και παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων Γυμναστών – Δασκάλων σκι.

Άφιξη στο χιονοδρομικό στις 10:30΄ – 11:00΄.

Μάθημα 11:00΄ – 12:30΄.

Διάλειμμα 12:30΄ – 13:00΄.

Μάθημα 13:00΄ – 14:30΄.

Συγκέντρωση στο λεωφορείο στις 15:15΄ και αναχώρηση 15:30΄.

Άφιξη στο Λιβάδι Παρνασσού στις 16:15΄, παράδοση εξοπλισμού και παραμονή για φαγητό μέχρι 17:30΄- 18:00΄,  όταν και ξεκινάμε για Αθήνα.

Άφιξη στην Αθήνα 20:30΄.

Περιλαμβάνει: μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, ενοικίαση έλκηθρου ή σετ εξοπλισμού ski/snowboard, μάθημα 3 ώρες και γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (σαλάτα και ορεκτικό ανά 4 άτομα, αναψυκτικό ή κρασί και κυρίως πιάτο).

 

  • Εάν κάποιος διαθέτει δικό του εξοπλισμό μπορεί να τον φέρει και θα αφαιρεθεί η αντίστοιχη επιβάρυνση που αναφέρεται στο email.
  • Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από έμπειρους εκπαιδευτές, πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε προκαθορισμένα ολιγομελή τμήματα  με βάση την ηλικία και το επίπεδο των χιονοδρόμων, ενώ στο ενημερωτικό υλικό που σάς έχουμε στείλει, αναφέρουμε αναλυτικά το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας που διοργανώνει αυτή την μοναδικά όμορφη εξόρμηση.
  • Τα παιδιά που κάνουν έλκηθρο συνοδεύονται από Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
  • Στο email μας επίσης αναφέρεται μία μικρή χρέωση σε περίπτωση που θελήσετε – προαιρετικά – ασφάλιση, ενώ για την κάρτα αναβατήρων υπάρχουν επίσης αναλυτικά οι χρεώσεις.
  • Για τους συνοδούς για μεταφορά & γεύμα υπάρχει χρέωση και  ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για το λεωφορείο είναι 30 άτομα.

 

Σημαντικές οδηγίες:

Απαραίτητα: Ζεστά ρούχα (περισσότερα λεπτά στρώματα), αδιάβροχο παντελόνι, χονδρές κάλτσες μέχρι το γόνατο, αδιάβροχα γάντια, σκούφος ή κράνος (συνιστάται), μάσκα, λαιμουδιέρα/περιλαίμιο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, liposan.

Προαιρετικά: επιπλέον μπλουζάκι, δύο επιπλέον ζευγάρια κάλτσες, αδιάβροχα μποτάκια.

Συνοδοί: επιθυμητοί αλλά όχι απαραίτητοι. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν συνοδεύεται, το αναλαμβάνει υπεύθυνα ο Γυμναστής – εκπαιδευτής του σε όλο το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της αναχώρησης έως την άφιξή μας στην Αθήνα και ο οποίος είναι συνεχώς μαζί του σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Τα παιδιά μέχρι και Τρίτη Δημοτικού θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά.

Δελτίο καιρού: θα υπάρχει εκτύπωση πρόβλεψης για τις καιρικές συνθήκες, καθώς και ενημέρωση για την ποσότητα του χιονιού

Σας παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που εσωκλείεται στο email σε σύνδεσμο μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

 

Θα χαρούμε να περάσουμε μια ευχάριστη και δραστήρια μέρα στο βουνό όλοι μαζί, να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε!

 

Ευχαριστούμε.

 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης