Ενημέρωση από το Σύλλογο προς όλους

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ακολουθεί ενημέρωση για τα ακόλουθα θέματα:

 

  1. Προσφορά οργάνων για παραγωγή στάσιμων κυμάτων στο εργαστήριο Φυσικής του Σχολείου μας

Σας ενημερώνουμε με πολλή χαρά ότι ο Σύλλογος, ικανοποιώντας αίτημα των καθηγητών Φυσικής του Σχολείου μας, προσφέρει στο εργαστήριο Φυσικής όργανα για παραγωγή στάσιμων κυμάτων, αξίας 425€, από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar.

 

  1. Προσφορά δώρων για τη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα 13 τμήματα του σχολείου μας

Ομοίως από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar, ο Σύλλογος θα προσφέρει δωροεπιταγή 20€ από τα καταστήματα Public στους τυχερούς μαθητές που θα πετύχουν το φλουρί κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα τμήματά τους.

 

  1. Προσφορά για τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού από το κέντρο μαθησιακής ανάπτυξης & επαγγελματικού προσανατολισμού “Αtout”. Έχουμε ήδη επιβεβαιώσει την παραλαβή όσων δηλώσεων έχουμε ήδη λάβει.

 

  1. Πρόσκληση σε συνάντηση με τον ψυχολόγο του σχολείου με θέμα το bullying

Υπενθυμίζουμε την πρόσκληση σε συνάντηση με τον ψυχολόγο του σχολείου, δρα Αλέξανδρο Αχμάντ Αλήτη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 17:00 στο χώρο του σχολείου με θέμα το bullying.

 

  1. Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα  “Οδική Συμπεριφορά και Ασφάλεια”

Ο Σύλλογος Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής σας προσκαλεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (διεύθυνση: Λέσβου 4, 171 23 Νέα Σμύρνη) σε εκδήλωση με θέμα  “Οδική Συμπεριφορά και Ασφάλεια”. Ο γνωστός σε όλους μας Ιαβέρης, ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτου Αναστάσιος Μαρκουϊζος που έχει αφιερώσει τη ζωή και την ενεργητικότητά του τα τελευταία 30 χρόνια στην ενημέρωσή μας για την διαφύλαξη της ζωής μας από τα τροχαία ατυχήματα συζητά με γονείς αλλά και μαθητές/τριες σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλα τα μέλη της κοινότητας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς).

 

Ευχαριστούμε.

 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης