Δευτέρα 8/4/2024, ώρα 20:30 : διαδικτυακή ομιλία και συζήτηση με θέμα: «Η παραβατική συμπεριφορά στην εφηβεία, ο ρόλος της οικογένειας και η σχολική διαμεσολάβηση»

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε σε διαδικτυακή ομιλία και συζήτηση με θέμα: «Η παραβατική συμπεριφορά στην εφηβεία, ο ρόλος της οικογένειας και η σχολική διαμεσολάβηση», με την κ. Νανά Παπαδογεωργάκη, διαπιστευμένη Δικηγόρο και εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Professional Coach (AC).

Ημερομηνία: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ώρα: 20:30

Σύνδεση με zoom (από τις 20:00) στον σύνδεσμοhttps://bit.ly/modelschoolsattiki

Η δράση συνδιοργανώνεται από 18 Συλλόγους Γονέων – μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Προτύπων Σχολείων Αττικής.

 

Παράλληλα, με την ευκαιρία, επισυνάπτουμε τα αποτελέσματα της ενότητας «Βίαιοι καυγάδες και εκφοβισμός (bullying) στους εφήβους» από την «Πανελλήνια έρευνα για τις συμπεριφορές που συνδέονται με την υγεία των εφήβων-μαθητών» (Έρευνας HBSC/WHO) που διεξήχθη την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2022 σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» (ΕΠΙΨΥ).

Τα αποτελέσματα για τις επόμενες ενότητες που αφορούν, μεταξύ άλλων, το σχολικό περιβάλλον, την οικογενειακή ζωή, τις φιλικές σχέσεις, τη σεξουαλική υγεία, τη φυσική δραστηριότητα, την παχυσαρκία, τον ελεύθερο χρόνο και άλλα θέματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής των εφήβων, θα αναρτώνται σταδιακά στο σύνδεσμο https://www.epipsi.gr/index.php/research/97-ereuna-hbsc-who  κάτω από τον τίτλο “2022”.

Ελπίζουμε τα ανωτέρω να σας φανούν χρήσιμα και ενδιαφέροντα, όσο φάνηκαν και σε εμάς.

Με εκτίμηση,

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης