Απολογισμός 5μήνου | Ευχές για καλό καλοκαίρι!

Αγαπητοί γονείς,

Εν μέσω θέρους και επερχόμενου καύσωνα, μαζί με τις ευχές μας για καλό -υπόλοιπο- καλοκαίρι, με την αφορμή της συμπλήρωσης 5 μηνών θητείας του Δ.Σ. μας, σάς αποστέλλουμε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεών μας:

–          Συνέχιση της διαχείρισης της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών του σχολείου μας, με προσθήκη νέων δρομολογίων, ταξί κ.ά, καθώς και για πρώτη φορά μετακίνηση των μαθητών κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2023.

–          Οργάνωση της αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου στο κτήμα «Φυλλίδος Γη» με προσφορά αναμνηστικών πλακετών σε μαθητές και καθηγητές προς συνταξιοδότηση, προετοιμασία και προβολή slideshow σχολικών αναμνήσεων, το οποίο και δόθηκε σε όλους τους μαθητές που αγόρασαν και το βίντεο της εκδήλωσης (και βρίσκεται στη διάθεση όσων δεν το έχουν, εάν κάποιος ενδιαφέρεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας).

–          Έκδοση αναμνηστικού λευκώματος για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, και ομαδικών φωτογραφιών τμημάτων για τους μαθητές της Α’ & Β’ Λυκείου.

–          Στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης για τους μαθητές των Α’ & Β’ Λυκείου, προσφορά κεράσματος του Συλλόγου στους μαθητές (για το κέρασμα εξοικονομήθηκαν χορηγίες σε είδος, επωφελούμενοι προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας των εταιριών Σκλαβενίτης & Pizza fan, τους οποίους και ευχαριστούμε).

–          Διοργάνωση δράσεων -στο πλαίσιο της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Προτύπων Σχολείων Αττικής:

o   θεατρική παράσταση (σε δύο ημερομηνίες) PHOTOGRAPH 51 (όπου ακολούθησε και συζήτηση με το κοινό) με προνομιακό κόστος εισιτηρίου, και

o   διαδικτυακή Δράση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την “Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας” με θέμα:  «7 βήματα για πετύχεις τους στόχους σου- Επαγγέλματα του μέλλοντος».

–          Με αφορμή την πολυήμερη εκδρομή της Α’ Λυκείου:

o   Οργάνωση λαχειοφόρου αγοράς με δώρο ταξίδια για την περίοδο του Πάσχα (προσφορά του τουριστικού πρακτορείου που ανέλαβε την εκδρομή)

o   Συντονισμός της προσφοράς του ποσού των 1.050€ που καταβλήθηκε ως ποινική ρήτρα μη τήρησης όρων, από τους γονείς των μαθητών της Α’ Λυκείου, για την κατασκευή ξύλινης προθήκης στην οποία θα τοποθετούνται αναμνηστικά, βραβεία, ενθύμια κ.ά. τιμητικά αντικείμενα, κατόπιν πρότασης του απερχόμενου Διευθυντή. Σχετική ένδειξη (ταμπέλα) παραγγέλθηκε από τον Σύλλογο: «Χορηγία των γονέων της Α’ Λυκείου 2022-2023».

–          Προσφορά δύο σετ κρουστών (πιατίνια) για τη μπάντα, με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

–          Προσφορά δύο μπαλών ποδοσφαίρου στο 15μελές.

–          Συντονισμός για την αγορά κουρτινών σκίασης σε δύο αίθουσες του άνω ορόφου (η μία εκ των οποίων η αίθουσα της πληροφορικής) σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου.

–          Επίτευξη της υπογραφής της σύμβασης του Δήμου Αμαρουσίου με τον ανάδοχο που θα αναλάβει την αντικατάσταση των κουφωμάτων του άνω ορόφου (μετά από αλλεπάλληλες πιέσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του δήμου, και δια ζώσης συναντήσεις και με τον δήμαρχο).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, προσβλέπουμε στη στήριξή σας και για την ερχόμενη σχολική χρονιά, αποχαιρετούμε τα μέλη μας-γονείς αποφοίτων μαθητών της Γ’ Λυκείου, και ευχόμαστε σε όλους, καλό -υπόλοιπο- καλοκαίρι!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης