Αλληλεγγύη στη Θεσσαλία | Συλλογή υλικών & ειδών ανάγκης

Αγαπητοί γονείς,

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου διοργανώνει συλλογή υλικών και ειδών ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης: “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, που βρίσκεται ήδη στον χώρο των καταστροφών, μαγειρεύοντας καθημερινά 4.500 μερίδες φαγητού.

Προκειμένου να στηρίξουμε μαζί με τα παιδιά μας αυτή την πρωτοβουλία, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκονται καθημερινά από αύριο, Τρίτη 19/9 έως και Παρασκευή 22/9, και από τις 8:05-8:15 έως τις 9:00 το πρωί, στο γραφείο του Συλλόγου στην αίθουσα Πανίτσα. *Εάν το πρωί που θα φτάσετε, το γραφείο του Συλλόγου δεν είναι ακόμη ανοικτό, σας παρακαλούμε, είτε να περιμένετε 5’, είτε να αφήσετε τα είδη έξω από την πόρτα της αίθουσας Πανίτσα. 

Ειδικότερα συγκεντρώνονται τα ακόλουθα είδη:

ΦΑΓΗΤΟ

Νερά μεγάλα & μικρά

Χυμούς

Κονσέρβες

Φασόλια

Κριθαράκι

Πένες

Πελτέ Ντομάτας

Γάλα μακράς διαρκείας

Ελαιόλαδο

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Σακούλες για μπάζα

Φαράσια μεταλλικά

 Γάντια

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Οδοντόβουρτσες

Οδοντόκρεμες

Αντικουνουπικά παντός είδους

Αντισηπτικά

Μωρομάντιλα τύπου DETTOL

Μάσκες

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στην Ένωση Συλλόγων Γονέων την Κυριακή 24/9 και ακολούθως θα μεταφερθούν στην έδρα της ομάδας Αλληλεγγύης,  με τελικό προορισμό τη Θεσσαλία.

Για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων ενημερωθείτε εδώ : https://enosi-amarousiou.blogspot.com/2023/09/blog-post_13.html

Για τις δράσεις αλληλεγγύης της ομάδας Προσφοράς και Αλληλεγγύης “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” ενημερωθείτε εδώ : https://www.oallosanthropos.com/

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ανταπόκριση σας.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Δείτε επίσης